how to build your own site for free

Terapia grupal TREC per l'ansietat

Terapia Racional Emotiva Conductual

a càrrec de la Dra. Laura Andrés

Els grups de teràpia per ansietat es faran durant el mes d'octubre, setmanalment, i a partir de novembre es valorarà amb els inscrits amb quina freqüència seguir.

Seran els dissabtes de 9 a 10:30, i començaran el proper dissabte 26 de setembre, al centre EmocionalMent.

Per tal de garantir el bon funcionament dels grups, el compliment de les mesures de seguretat, i un clima de confiança, i la confidencialitat els grups seràn de màxim 5 persones, i els durem a terme jo com a terapeuta principal, i ocasionalment vindrà un coterapeuta.  

Per aquelles persones que ja estigeu fent un treball individual amb algun dels membres de l'equip, els grups tindràn un preu de 60€ mensuals, i venir puntualment a una de les sessions costarà 25€. Per per persones que estiguin interessades exclusivament en els grups d'anseitat, el preu del grup serà de 70€ mensuals, i 35€ la inscripció a una sessió/taller individual. En qualsevol cas, serà obligatori firmar un contracte de confidencialitat que servirà per protegir la intimitat de tots.

Les places al grup es faran per ordre d'inscripció, en cas que hi hagués més demanda, es farien dos grups.


1

Dissabtes de 9 a 10:30

26 de setembre
3 d'octubre
10 d'octubre
17 d'octubre
24 d'octubre
31 d'octubre

2

Màxim grups de 5 persones

Per mesures de prevenció del COVID, reduim els grups a 5 persones. En cas de que us inscriviu més gent, obrirem nous grups d'acompanyament i teràpia.

3

Inversió

70€ les 6 sessions

Si ja estàs en teràpia amb els professionals: 60€ les 6 sessions

4

Inscripció

Ens pots contactar a través del 717 717 447 o al 633 34 61 14

Més informació