free html web templates

Atenció psicopedagògica


La nostra manera de treballar des de la psicopedagogia és sistèmica i humanista, això significa que no ens centrem només en els "simptomes" sinó que anem a cercar i treballar amb la "causa", amb la intenció de que l'alumnat trobi el seu equilibri, i a més dels resultats ja siguin acadèmics, emocionals o conductuals, s'emporti un treball i un creixement personal que li serveixi d'eina al llarg de la seva vida, acadèmica i no acadèmica.
Moltes vegades treballem més amb els pares i mares que amb els alumnes, ja que en tenim un visió sistèmica i familiar. Quan es mou alguna cosa dins del sistema, canvien les altres, això vol dir, que a vegades canviant coses de les mares i pares, el sistema familiar s'equilibra i els fills i filles deixen de mostrar aquell "simptoma" que tant ens preocupava. Per tant, es tracta de prendren responsabilitat entre tots.

Utilitzem tècniques com el Mindfulness, la PNL (Programació Neuro-Lingüística), la Gestalt i les Tècniques d'estudi, per treballar sobretot en aquells aspectes de caire emocional i conductual, així com per millorar l'autoestima, la motivació, l'atenció, la concentració, la planificació i la organització.

Avaluació i tractament de dificultats d’aprenentatge, de lecto-escriptura, etc. des d’una visió integral de la persona.
Ajudem infants, joves i centres a millorar les seves competències i habilitats a través d’atenció personalitzada i projectes específics.
 
Per més informació o demanar hora, podeu contactar al telèfon 717 717 447